Tilbehør

Syltede citroner med hvidløg – perfekt garniture

DSC_6496

Det er så hyggeligt at sylte sine egne ting og jeg elsker at have et køleskab fyldt med forskellige syltede ting, synes det er så lækkert! Disse citroner er ingen undtagelse! De er så lækre som tilbehør til det meste, jeg har også brugt dem på fisk og skaldyr hvor de er helt finthakket. Kun fantasien sætter grænser!

Du skal bruge:

Til et glas

4 økologiske citroner
250 g Olivenolie med Citron fra Det italienske køkken
5-6 fed hvidløg
Salt

Fremgangsmåde:

Skær citronerne i tynde skiver. Skær hvidløgene i små tern og læg skiftevis citroner, hvidløg og lidt salt i et patentglas. Hæld løbende olivenolie på, sådan at citronerne er dækkede, ellers kan de mugne. Til sidst hældes der olivenolie på til det dækker alle citronerne. De opbevares blot ved stuetemperatur og de kan holde sig i flere måneder, hvis blot citronerne er dækket af olie hele tiden. Kan serveres til både kød og grøntsager.

Billederne er taget af Kristina Christiansen

DSC_6458

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *