Tilbehør

Sprøde rugbrødsstave

DSC_0035

Rugbrødsstave er helt fantastiske og oplagte som en starter med et glas champagne eller til tapas bordet med en masse lækre dips og dyppelse. Her har jeg lavet dem med edamamme dip, som jeg fik øjnene op for, da min veninde lavede noget lignenede til nytårsaften som snacks til dronningens nytårstale 😉

Du skal bruge:

4 skiver rugbrød
Lidt olivenolie
3 kviste frisk rosmarin
Salt

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft

Skær rugbrødet i 4 små stave og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Hæld en smule olivenolie udover og hak lidt frisk rosmarin. Drys med rosmarin og salt og bag dem midt i ovnen i ca. 18-20 minutter.

Server dem med en masse lækre dips som f.eks. rødbedehummushummusløvstikkepesto og/eller edamamme dip 😉 Velbekomme!

DSC_0033

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *