Aftensmad og frokost, Tilbehør

Bønnesalat med tomater, feta og saltmandler

Bønnesalat

Jeg er blevet helt vild med at eksperimentere med diverse salater og det kommer der noget vildt godt ud af! Blandt andet denne lækre bønnesalat med tomater, smuldret feta og saltmandler. Mmmh, den kan klart anbefales, oplagt som tilbehør til grillmad.

Du skal bruge:

Som tilbehør til 4 personer

200 gram friske bønner
1 håndfuld frisk babyspinat
1 håndfuld rucola
3 store tomater
1 rødløg
50 gram saltmandler
150 g feta

Fremgangsmåde:

Kog de friske bønner i letsaltet vand i 2-3 minutter. Skyld dem i koldt vand, indtil de er kølet af. Læg dem i bunden af fadet sammen med spinat og rucola. Skær tomaterne i mindre skiver og fordel over bønnerne. Skær herefter rødløgene i tynde skiver (jeg bruger et mandolinjern). Drys tilsidst med smuldret feta og saltmandler. Velbekomme!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *