Morgenmad

Røræg med spinat – de bedste røræg

DSC_0021

Jeg har altid undret mig over den store hype der har været omkring røræg, da jeg altid har synes at det var en tør klump æg at få ind i munden, indtil jeg fandt ud af hvordan du laver de mest perfekte røræg. Jeg har aldrig smagt noget lignende, og det er blevet en klar morgenmads favorit, efter at jeg har fundet tricket til de bedste, lækreste, mest cremede og smagfulde røræg.

Du skal bruge:

Til 2 personer 
1 løg
50 g frisk spinat
3 æg
1 spsk smør
1 stor spsk creme fraiche
Salt og peber
2 skiver ristet rugbrød
Lidt syltede rødløg
Frisk citronsaft

Fremgangsmåde:

Skær løget i små tern og steg på banden. De skal ikke begynde og få farve. Tilsæt spinaten og lad det falde helt sammen.

Pisk æggene sammen og hæld dem over spinat og løg. Når æggene begynder at sætte sig, tilsættes en spsk smør.

Når alle æggene har samlet slukkes der for blusset og der tilsættes en stor spsk creme fraiche, eventuelt lidt mere, men pas på den ikke bliver for vandet.

Smag til med salt og peber og anret på et stykke ristet rugbrød med lidt syltede rødløg, citron og karse. Velbekomme!

DSC_0022

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *