Morgenmad

Omelet med forskellige grøntsager

Skærmbillede 2017-11-11 kl. 12.33.09

Omelet er oplagt til både morgenmad, brunch og frokost, og hvis du har en masse forskelligt grønt der trænger til at blive brugt, er det perfekt at komme i en omelet.

Jeg havde en rest spidskål, porrer, rødløg og gulerødder som skulle bruges, men du kan bruge de fleste grøntsager.

Du skal bruge:

Til 2-3 personer

4 æg
Krydderier efter smag, jeg brugte salt, peber, timian, chili og paprika
3 gulerødder, revet
1/4 spidskål, skåret fint
1/2 porrer, skåret i skiver
1 rødløg, skåret i skiver
50 g revet ost
Pynt eventuelt med lidt purløg

Fremgangsmåde:

Varm ovnen til 200 grader alm. ovn

Pisk æg og krydderier godt sammen med grøntsagerne og hæld det i en pande der kan tåle at komme i ovnen.

Drys med revet ost og pynt eventuelt med lidt porrer eller rødløg.

Bag det i midten af ovnen i 15 minutter og skru efter ovnen om på varmluft for at give omeletten en sprød skorpe, det tager ca. 5 minutter. Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *