Det søde køkken

Hvid brownie med lakrids og hindbær

broww

Jeg eksperimenterede tidligere på året, med netop denne opskrift, men den blev alt for blød. Derfor har jeg finpudset og er endelig kommet frem til et virkelig lækkert resultat!

Man kan sagtens undvære lakridsen, hvis ikke man er vild med det, men jeg synes det gør noget helt specielt ved smagen! Især med den rå lakridspulver fra Johan Bülow som i kan købe her:  IKKE reklame, bare en kæmpe opfordring til et fantastisk produkt!!

Du skal bruge:

Til 12 stk

175 g smør, smeltet
200 g hvid chokolade, smeltet
170 g rørsukker
3 æg
2 tsk ren vaniljepulver
200 g hvedemel
2 tsk fint salt
100 g hindbær
1 spsk lakrids pulver (jeg brugte den rå fra Johan Bülow)

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen på 190 grader varmluft.

Hak chokoladen og smelt den.

Smelt smørret i mikroovnen (eller i en lille kasserolle).

Pisk samtidig æg, sukker og vanilje sammen, og rør mel og salt i. Pisk det hele i ca. fem minutter.

Bland først den smeltede smør i, dernæst chokoladen. Når dejen er samlet, vendes halvdelen i en form på ca. 22*22 cm. Læg hindbærerne tilfældigt og hæld herefter resten af dejen på, sådan at den dækker hindbærerne.

Bag brownien i 30 min. midt i ovnen. Når brownien er færdig, skal den have lov at køle af i ca. 30 min.

Når kagen er kold, skæres den i små stykker og pyntes med flormelis. Så er den klar til servering.

hvid brownie med lakrids og hindbær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *