Bagværk

Margarita pizza – den klassiske

margarita

Jeg har sammen med Anne-Sofie fra http://www.nouw.dk/annesofietellerup lavet en video hvor vi hver kommer med vores 2 bud på lækre pizzaer. Hun er insektambassadør og der er derfor lidt anderledes fyld på hendes, end den du køber nede ved den lokale pizzamand. Det er rigtig sjovt at følge hende og hendes interesse for insekterne.

Videoen kan i finde her: https://www.youtube.com/watch?v=WDs4TxrZvCw&t=2s

Denne klassiske margarita var en af mine bud på en lækker pizza. Den anden var min kartoffelpizza med klaret rosmarinsmør.

Du skal bruge:

Til 1 pizza

ca. 160 g pizzadej
1,5 dl tomatsauce
250 g frisk mozarella (2 stk.)
6-8 kviste frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen på så høj varme som muligt (maks 300 grader) og stil din bageplade/bagesten ind i ovnen.

Rul pizzaen tyndt ud på et stykke bagepapir, smør bunden med tomatsaucen og smuldr den friske mozarella på.

Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk straks pizzaen på bagepapiret over på bagepladen. Sæt den ind midt i ovnen og bag i ca. 7 minutter eller til den er blevet flot gylden.

Velbekomme!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *