Aftensmad og frokost

Spinatvafler

spinatvafler fredesfoodlog

Reklame // Jeg modtog for noget tid siden en pakke fra Valsemøllen  og har her brugt den hummus med chili. Det er virkelig lækker cremet, og jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk omkring hvorvidt konsistensen kunne blive godt cremet, når den var lavet af pulver, men den overraskede virkelig positivt! Virkelig lækker smag!!

Derudover er disse spinatvafler helt igennem fantastiske, til en hurtig frokost eller en let aftensmad. De er hurtige og enkle og lave, og jeg har lavet en stor portion, hvor jeg så har frosset dem med i poser med 2-3 stk. I morgen vil jeg lave min madpakke til uni, med 2 spinatvafler, hvor jeg imellem ligger frisk spinat, agurk, avokado, laks, granatæblekerner og en creme fraiche dressing. Mums!

chilihummus fredesfoodlog

Jeg lavede de lækreste spinatvafler, hvoraf jeg serveres en af dem med den lækre hummus! Se serveringsforslagene nedenunder opskriften 😉

Du skal bruge:

Til 10 spinatvafler

75 g frisk spinat
1/2 bundt basilikum
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
2 fed hvidløg
2 æg
3 dl mælk
3 dl speltmel
1 dl hvedemel
1 dl havregryn

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i blenderen og blend i ca 3-4 minutter,eller til det har en ensartet masse og konsistens.

Opvarm dit vaffeljern og steg vaflerne til de er fine gyldne. Jeg har et tefal snack collection vaffeljern, hvor man kan skifte pladerne, og der er det ikke nødvendigt at bruge fedtstof til at stege vaflerne.

Serveringsforslag:

  1. Laks, hvidløgsdressing, frisk spinat, avokado, agurk og frisk citron.
  2. Vegansk udgave: chili hummus, stegt tofu, avokado, granatæblekerner og sort sesam.

spinatvafler

spinatvafler med laks fredesfoodlog

vegan spinatvafler fredesfoodlog

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *