Aftensmad og frokost

Spinatpandekager med fyld

DSC_0009

Jeg er helt vild med madpandekager og tortillas. Det der med at samle at det lækreste man har i skuffer og skabe, og komme i en wrap er lige mig. Det hjælper med at bekæmpe madspild, og det smager skiiiide godt! Jeg bruger som oftest hjemmelavede madpandekager eller tortillas, men denne gang kastede jeg mig ud i at tilsætte lidt spinat, og det blev SÅ lækkert!

Af fyld valgte jeg at bruge varmrøget laks og rejer som protein og så fyldte jeg ellers op med alverdens lækre grøntsager samt en hjemmelavet creme fraiche dressing!

Du skal bruge:

Til 8 pandekager

60 g frisk spinat
1 tsk salt
2 fed hvidløg
2 æg
3 dl mælk
2,5 dl mel
1 dl havregryn
Fyld:
Varmrøget laks
Rejer
Avokado
Frisk spinat
Tomater
Forårsløg
Gulerødder
Citroner
Creme fraiche dressing m hvidløg
2 dl creme fraiche 9%
1 fed hvidløg
1 tsk hvid balsamico eddike
Purløg
Salt og peber
Lidt citronsaft
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne til pandekagerne samme i en blender og steg dem i lidt olie.
Bland alle ingredienserne til creme fraiche dressingen sammen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Fyld dem med alt muligt lækkert fyld, jeg valgte at bruge frisk spinat, rejer, varmrøget laks, en creme fraiche dressing, tomater, avokado, forårsløg og friskpresset citronsaft, mums. Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *