Aftensmad og frokost

Salade Chevre Chaud – fransk klassiker

IMG_1943

Den franske klassiker, Chevre Chaud, er allerede taget super godt imod af diverse cafeer og restauranter, men jeg har denne gang lavet den med rugbrød for at få en større mæthedsfølelse.

Den kan sagtens laves med almindelig hvidt brød, men jeg synes det er lækkert med rugbrød 😉

Du skal bruge:

Pr. person

1 håndfuld salatblade
1 lille håndfuld blåbær
10 mandler, grofthakket
1 skive rugbrød
Lidt olivenolie
2 skiver gedeost

1 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
1 tsk dijonsennep
Lidt salt og peber

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.

Udstik rugbrødet så det passer til gedeostens størrelse og kom en smule olivenolie på. Placer gedeosten på brødet, og bag det i ovnen i ca. 12-15 min, eller til brødet er sprødt og osten har fået en gylden overflade.

Vend i mellemtiden olivenolie, hvid balsamico, dijonsennep, salt og peber sammen til en vinagrette og vend det sammen med de resterende ingredienser til salaten.

Server brødet med gedeosten sammen med salaten. Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *