Aftensmad og frokost

Pizza med gorgonzola, courgette og serrano

DSC_0021

Disse enkle og lækre pizzaer kan både bruges som hovedmåltid eller skæres ud i mindre stykker og bruges som appetizer, snacks eller til tapasbordet.

Du skal bruge:

Til 2 personer

1/2 portion pizzadej (eller 2 færdige bunde)
4 spsk creme fraiche
100 g gorgonzola
1/2 courgette
120 g serrano
50 g friskrevet parmesan
Salt

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 250 grader varmluft og lad bagepladerne stå i ovnen.

Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke bagepapir og fordel creme fraichen. Smelt gorgonzolaen (kan med fordel smeltes i mikroovnen, og ellers brug en lille kasserolle).

Hæld  gorgonzolaen ud over pizzaerne og skær tynde skiver af courgetten. Fordel skiverne på pizzaerne.

Træk bagepapiret med pizzaerne over på bagepladerne og stil dem ind i ovnen. Skru herefter ned til 220 grader og bag pizzaerne færdige til de er gyldne i kanten, ca. 8 minutter.

Server med serrano og lidt friskrevet parmesan. Velbekomme!

DSC_0020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *