Aftensmad og frokost

One pot pasta – med chorizo, parmesan og svampe

DSC_0011

Jeg har længe tænkt på at lave den omtalte one pot pasta, og tog mig endelig sammen da jeg fik 3 venner på besøg. Det har ry for, at være noget nær den nemmeste ret, og det skal jeg da virkelig love for at det lever op til. Det er helt genialt at man kommer det hele i en balje og så skal det bare hygge sig indtil det er færdigt. Det giver så god mening og så smager det bare helt fantastisk.

Jeg lavede denne version med chorizo, parmesan og svampe, men den kan varieres i ét væk. Jeg har allerede en masse nye ideer til andre forskellige slags, som jeg glæder mig til at vise jer.

Du skal bruge:

Til 4 personer

500 g spaghetti
4 fed hvidløg
2 hakkede løg
500 g hakkede tomater
200 g tomater
2 courgette
300 g svampe
170 g chorizo
150 g parmesan
5 dl grøntsagsboullion
1 dåse kokosmælk (jeg brugte light) eller 250 g fløde
2 spsk tørret timian
Salt og peber
Frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Kom de hakkede tomater og grøntsagsboullionen i bunden af gryden, tilsæt derefter pasta.

Derefter finthakkes grøntsagerne, og kommes derefter ned i gryden sammen med de resterende ingredienser.

Lad det simre i ca. 10-12 minutter eller til pastaen er al dente. Server med frisk basilikum og revet parmesan. Velbekomme!

DSC_0012

DSC_0016

DSC_0020

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *