Aftensmad og frokost

Hønsesalat med bacon

HØnsesalat fredes foodlog

Vil du pifte frokosten op og imponere dine gæster? Så er denne hønsesalat en sikker vinder og en helt fantastisk frokost!

Server hønsesalaten på et stykke ristet rugbrød, og pynt med bacon og purløg, og du har en fantastisk frokost!

Du skal bruge:

Til 1 skål

280 g hønsebryst (kyllingebryst)
Salt og peber
50 g bacon i tern
200 g creme fraiche 9 %
5 asparges
1 forårsløg
1 bundt purløg
Lidt citron
5 dråber tabasco (kan undlades)

Fremgangsmåde:

Steg baconen sprød og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Steg herefter kyllingen i baconfedtet med en god slat salt og peber og lad det køle af.

Hak asparges, forårsløg og purløg fint og bland det sammen med bacon, creme fraiche, citron og tabasco. Smag til med salt og peber.

Skær kyllingen i små tern og vend i hønsesalaten. Pynt eventuelt med lidt bacon og purløg. Velbekomme!

hønsesalat fredes foodlog 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *