Aftensmad og frokost

Honning/senneps glaserede kyllingelår

DSC_0012

Kyllingelår er en rigtig hverdagsklassiker, især børn er vilde med dem. Jeg synes dog hurtigt kyllingelår kan blive tørre og kedelige, men med denne opskrift, bliver de vildt lækre, saftige og smagfulde. Det søde fra honning og det lidt stærke fra sennep går så godt hånd i hånd. Sammen med citron bliver de lå lækre saftige og smager vildt godt! Et hit herhjemme!

Du skal bruge:

Til 2 personer:

2 kyllingelår
2 spsk honning
2 spsk sennep
1 1/2 citron
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.

Gnid kyllingelårerne godt med salt og læg dem i et ovnfast fad.

Pres citronsaften fra 1/2 citron ned i en skål og riv herefter skallen ned i. Tilsæt honning, sennep og peber.

Pensl kyllingelårerne god med blandingen, også gerne nedenunder.

Skær 1 citron ud i tynde skiver og fordel dem over kyllingelårerne.

Stil det ovnfaste fad midt i ovnen, jeg gav mine 45 minutter.

Du kan tjekke om dine kyllingelår er færdige ved at stikke i dem et kødfuldt sted med en skarp kniv, hvis der kommer forholdsvis meget saft ud er de færdige! Velbekomme!

DSC_0014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *