Aftensmad og frokost

Havregrødskiks med oliventapenade

fotoholic_Urtekram_facebook_logo-9796

Sponsoreret af Urtekram

Jeg var oppe hos Urtekram for noget tid siden, hvor jeg skulle udvikle nogle opskrifter for dem. Det blev bl.a. til disse havregrødskiks med oliventapenade.

Oliventapenade er simpelthen en af mine yndlingsdips, og jeg kunne spise det på alt! Det er oplagt på tapasbordet med en masse andre gode sager, eller som her, som eller lille snack eller appetizer ovenpå nogle hjemmelavede havregrødskiks.

Du skal bruge:

4 dl havregrød
1 tsk spidskommen
1 spsk sesamfrø
500 g kalamataoliven uden sten
2 spsk kapers
1/2 dl olivenolie
2 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Bland havregrøden sammen med spidskommen og fordel det i et tyndt lag på et stykke bagepapir.

Bag det i ovnen i ca. 35-40 minutter eller til de er sprøde. De bliver mere sprøde når de kommer ud og køler af.

Kom olivenolien i blenderen først, så gør det det nemmere at få blendet de resterende ingredienser sammen. Tilsæt herefter oliven, kapers og hvidløg og blend til en ensartet masse. Jeg kom ikke noget salt i min, da jeg synes disse oliven var salte nok i forvejen.

Server oliventapenaden på ukurante stykker havregrødchips, mums! Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *