Aftensmad og frokost

Cacio e Pepe

1

Cacio e Pepe er en enkel og klassisk italiensk pastaret med få ingredienser. Det kræver ikke alverdens madlavning-færdigheder, men fordi der er så få ingredienser, er det vigtigt at bruge nogle gode råvarer. Jeg foretrækker selv at lave min pasta, men man kan også sagtens købe en færdig pasta, men gå efter en af god kvalitet, eksempelvis fra il fornaio.

Du skal bruge:

Til 2 personer

200 g frisklavet pasta 
100 g parmesan
1/2 dl pastavand
Saften fra 1/2 citron
Salt og en hulens masse peber
Frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i ca. 4-5 minutter eller til den er al dente.

Hæld vandet fra sådan der blot er 1/2 dl tilbage. Du kan med fordel hælde 1/2 dl op, og derefter hælde resten fra.

Tilsæt de resterende ingredienser pånær den friske basilikum.

Pynt til sidst med en god portion friskrevet parmesan, peber og frisk basilikum. Velbekomme!

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your name *

Your website *

Comments *